DİKMEN
okuma süresi: 4 dak.

TDP Dikmen belde örgütü kuruldu

TDP Dikmen belde örgütü kuruldu

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede eğitimden sağlığa, trafikten ekonomiye çok ciddi sorunlar olduğunu, halkın büyük çoğunluğunun fakirleştiğini ancak hükümetin eşitlik ve adaletten yoksun uygulamalara devam ettiğini iddia etti.

Yayın Tarihi: 16/04/17 12:21
okuma süresi: 4 dak.
TDP Dikmen belde örgütü kuruldu
A- A A+

ÖZYİĞİT: "HÜKÜMET, EŞİTLİK VE ADALETTEN YOKSUN UYGULAMALARA DEVAM EDİYOR"

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede eğitimden sağlığa, trafikten ekonomiye çok ciddi sorunlar olduğunu, halkın büyük çoğunluğunun fakirleştiğini ancak hükümetin eşitlik ve adaletten yoksun uygulamalara devam ettiğini iddia etti.

TDP, Dikmen'de belde örgütü oluşturdu. TDP'den yapılan açıklamaya göre, belde örgütü yönetiminde Asım Keleşzade, Gönül Şekerci, İbrahim Özyiğit ve Hüseyin Koçarslan yer aldı.

"SON 2 AYDA 10 YENİ ÖRGÜT OLUŞTURULDU"

TDP Genel Başkan Cemal Özyiğit, etkinlikte yatığı konuşmada, ülke genelinde çok sağlam bir örgüt ağı oluşturma yolunda önemli mesafe kat ettiklerini, son 2 ayda 10 yeni örgüt oluştururken, var olan bazı örgütlerin de yeni katılımlarla güçlendirildiğini ve kısa dönemde yeni örgütlerin daha kurulacağını belirtti.

Özyiğit, "TDP kurulduğu günden itibaren örgütsel anlamda en güçlü ve an sağlam dönemini yaşamaktadır. Önümüzdeki kısa dönemde ülke genelindeki örgütlenmemizi tümüyle sağlayarak çok daha güçlü konuma geleceğiz " dedi.

Sosyal demokrat düşünceyi ülkenin her köşesine taşımak, her anlamda daha da kökleşmesini sağlamak için uğraş verdiklerini belirten Özyiğit, örgütlenme çalışmalarının da bunun en önemli ayaklarından biri olduğunu kaydetti.

"BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA"

Cemal Özyiğit, düşünce ve projeleriyle, 'ben' değil 'biz' anlayışıyla ve sağlıklı büyüyen kadrolarla sosyal demokrasiyi daha güçlü hale getirmekte kararlı olduklarını belirtti.

Özyiğit, "TDP yolunda emin ve kararlı adımlarla yürümektedir. Biz demokrasiye sahip çıktıkça, temizliğe, şeffaflığa sarıldıkça, görüyoruz ki üyelerimiz de, halkımız da bizlere sahip çıkmaktadır" dedi.

"AYRIMCILIĞA DEVAM EDİYORLAR"

Konuşmasında hükümetin icraatlarına da değinen Özyiğit, UBP-DP hükümetinin tüm enerjisini ve vaktini toplumun yapısal sorunlarını çözmek için değil, partizanlık ve adam kayırmacılık yaparak koltuklarda daha çok oturmak için harcadığını ileri sürdü.

Ülkede eğitimden sağlığa, trafikten ekonomiye çok ciddi sorunlar olduğunu, halkın büyük çoğunluğunun fakirleştiğini belirten Özyiğit, "Buna önlem alması gereken hükümet partileri ise partizanca istihdamlara, eşitlik ve adaletten yoksun uygulamalara devam ediyor. Asgari ücretliye, çalışana, emekliye yeterli kaynak yok' gerekçesiyle artış yapılmazken, yeni lüks makam araçları almak için 'kaynak' bulabiliyor" ifadelerini kullandı.

"YAPANIN YANINA KAR KALMAYACAK BİR DÜZEN"

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede yapanın yanına kar kalmayacağı, hesap sormanın içselleştirilerek, kanıksandığı bir düzen kurulmasının şart olduğunu vurguladı.

TDP olarak, eşitlikten, adaletten yoksun, adam kayırmacılığa dayalı mevcut düzeni değiştirmekte kararlı olduklarını belirten Özyiğit, 'Böyle gelmiş, böyle gider' mantığından kurtularak, yapanın yanına kar kalmayacak bir sistemi mutlaka kuracağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.