YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

10. kattan düşen çocuğu alt kat komşusu kurtardı

10. kattan düşen çocuğu alt kat komşusu kurtardı

Kazakistan'ın başkenti Astana'da, 10. kattan düşen çocuğu alt katta yaşayan komşusu havada yakalayarak kurtardı.

Yayın Tarihi: 26/09/18 09:51
okuma süresi: 1 dak.
10. kattan düşen çocuğu alt kat komşusu kurtardı
A- A A+
Sputnik Kazakistan'ın verdiği habere göre, olay pazartesi günü meydana geldi. 10. katta yaşayan bir erkek çocuğu, evde yalnız kalınca dışarıya çıkmak istedi ama kapının kilitli olduğunu tespit etti. Penceredeki sinekliği kesmeye çalışan çocuk dengesini kaybetti ve tam düşecekken pencereden tutundu.

Dışarıdaki bağrışmaları duyan alt kat komşusu, ne olduğu öğrenmek için pencereden dışarıya baktı ve bir üst katta çocuğu asılı halde gördü. Çocuk düşünce de onu yakalayıp evine aldı.

Kurtarıcı, "İlk kez böyle bir duruma düştüm. İyice durdum ve çocuğa göre kollarımın pozisyonu ayarladım. Çocuk yaklaşık 15 saniye asılı kaldıktan sonra düştü. Benim pencereme kadar 3 metre uçtuktan sonra onu yakalamayı başardım" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.