YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Minik hayranı Will Smith'ten büyü yapmasını istedi

Minik hayranı Will Smith'ten büyü yapmasını istedi

Will Smith, "Aladdin" filminden etkilenerek ona sorular soran minik kızı esprili bir şekilde yanıtladı, o anlar kameraya yansıdı...

Yayın Tarihi: 05/06/19 14:42
okuma süresi: 1 dak.
Minik hayranı Will Smith'ten büyü yapmasını istedi
A- A A+
Aladdin filminde "Cin" karakterini canlandıran Will Smith, filmin galasında kırmızı halıda yürürken minik bir hayranı tarafından "büyü yapma" talebiyle durduruldu.

Filmin etkisinde kalan minik kız Will Smith'i görünce "Hani, büyü yapmıyorsun?" şeklinde bir soru sorunca ünlü komedyen Will Smith de minik sinemaseveri kırmadan esprili bir ifadeyle "Herkesin içinde büyü yapamam çünkü insanlar cinlerden bazen cinlerden korkabiliyorlar ama biz kim olduğumu biliyoruz değil mi?" dedi.

Ardından minik kızın "Arkadaşların nerede?" sorusu üzerine Will Smith minik kızı ve arkadaşını, filmde rol alan diğer oyuncuların yanına götürmek üzere kırmızı halıya çıkardı.

İşte o anlar...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.