GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

New York'ta son gün sürpriz görüşme...

New York'ta son gün sürpriz görüşme

Özersay-Mavroyiannis görüşmesi #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 30/09/18 21:34
okuma süresi: 2 dak.
New York'ta son gün sürpriz görüşme
A- A A+

Başbakan Yardımcısı Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, New York'taki temaslarının son günü dikkat çeken bir görüşme yaptı...

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, DISI Genel başkanı Averof Neofitu ile sürpriz görüşmelerle gündeme gelen Özersay, bugün de müzakereci iken görüştüğü Rum Müzakereci Andreas Mavroyiannis ile bir araya geldi...

Özersay, görüşmenin detaylarını az önce uçaktan paylaştı...

İşte açıklaması:

New York'ta çok sayıda resmi görüşmenin yanında Müzakereci olduğum dönemde uzun saatler mesai yaptığım Kıbrıslı Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis ile de bir araya gelip bir kahve içme ve samimiyetle farklı konularda sohbet etme imkanı buldum. Koşuşturma içinde onu yazmayı unutmuşum.

Memlekete dönüş için bugün yola çıktık, şu anda uçakta Atlantik okyanusu üzerindeyiz. Yarın açılacak olan Cumhuriyet Meclisi genel kurul toplantısına bir aksilik olmazsa yetişebileceğim ve sabah itibariyle New York'takinden sonra bu kez Kıbrıs'taki görevimin başında olacağım.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.