İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

'Prenses Nurhan'a suçüstü!

'Prenses Nurhan'a suçüstü!

İzinsiz girdikleri KKTC karasularında izinsiz balık avlayan Prenses Nurhan isimli balıkçı gemisi suçüstü yakalandı.

Yayın Tarihi: 24/10/17 21:29
okuma süresi: 2 dak.
'Prenses Nurhan'a suçüstü!
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri bugün akşam saatlerinde yaptığı kontrolde Dipkarpaz'ın 7 mil açığında KKTC karasularına izinsiz giriş yapıp izinsiz balık avladığını tespit ettiği Al Amira Nurhan (Prenses Nurhan) isimli balı?çı gemisini alıkoydu. Gemi ve içindeki 1 kaptan ile 10 mürettebat tutuklandı. Gemide yapılan kontrolde ise 50 kasa balık olduğu tespit edildi.

MAHKEMEYE ÇIKARILACAKLAR

Dipkarpaz'ın 7 mil açığında tespit edilen Mısır bandıralı 25 metrelik balıkçı gemisi ile Mısırlı olduğu öğrenilen mürettebat Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri eşliğinde bugün akşam saatlerinde Mağusa Limanı'na yanaştırıldı. Limanda gemiyi çok sayıda polis karşılarken teknede yapılan kontrolün ardından 1 mürettebat polis eşliğinde geminin güvenliği için Prenses Nurhan isimli gemide bırakılırken, gemi kaptanı Mahmud Abu Hicazi ile 9 mürettebat tutuklanarak İskele Polis Karakolu hücrelerine yerleştirildi.

Kaçak balıkçıların yarın İskele Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılması bekleniyor. Gemide bulunan 50 kasa balık ise Veteriner Dairesi yetkilisi tarafından kontrol edildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.