İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"KKTC" yazısı gizemini koruyor…

"KKTC" yazısı gizemini koruyor…

Beşparmak Dağları'nda bulunan ve KKTC'nin sembolü haline gelen bayrağın yanına lazer ışıkla yazılan KKTC yazısı gizemini koruyor.

Yayın Tarihi: 27/02/18 08:30
okuma süresi: 1 dak.
"KKTC" yazısı gizemini koruyor…
A- A A+

Kıbrıs Postası - Cansu Yarışan

Gizemli KKTC yazısını görenler olayı fotoğraflarken söz konusu yazının Taşkent Doğa Parkı yetkililerine de bilgi almak amacıyla iletildiği belirtildi.

KKTC Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği Başkanı Tanju Müezzinoğlu ise yazı ile ilgili bilgisi olmadığını açıkladı.

Kıbrıs Postası'na konuşan Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği Başkanı Tanju Müezzinoğlu gizemli KKTC yazısı ile ilgili bilgisi olmadığını ifade ederek, kendisinden izin alınmaksızın Beşparmak Dağları'na herhangi bir yazı yazılmasının mümkün olamayacağını kaydetti. Müezzinoğlu yapılan araştırma neticesinde yazının yüksek bir binadan lazer ışığı yansıtmasıyla yapıldığı ortaya çıktığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.