İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türk-Sen yeni belirlenen asgari ücrete itiraz etti

Türk-Sen yeni belirlenen asgari ücrete itiraz etti

Türk-Sen yeni belirlenen asgari ücrete itiraz etti.

Yayın Tarihi: 19/03/18 10:08
okuma süresi: 1 dak.
Türk-Sen yeni belirlenen asgari ücrete itiraz etti
A- A A+
Türk-Sen yayınladığı açıklama ile yeni belirlenen asgari ücrete itiraz ettiğini açıkladı.

Başkan Aslan Bıçaklı imzalı açıklamada yeni belirlenen asgari ücret ile dört kişilik bir ailenin yaşamını sürdürmesinin mümkün olmağı belirtildi.

Açıklama şöyle:

"Yeni belirlenen asgari ücretle dört kişilik bir ailenin yaşamını insanca sürdürmesi mümkün değildir. Özellikle son dönemlerde Dövizin aşırı derecede yükslemesi ve sürkeli olarak Akaryakıta,Gaza ve diğer tüketim maddelerine yapılan ZAMLAR la çalışanların alım gücü %35 oranında düşmüştür. Bu nedenle bu Asgari ücretle çalışanlar açlık sınırının altında kalan bir ücrete mahkum edilmiştir.

TÜRK-SEN yasal hakkını kullanarak yeni belirlenen ASGARİ ÜCRETE yazılı İTİRAZ ederek, komisyonunun yeniden toplanmasını ve yeni belirledikleri ve yetersiz olan Asgari Ücreti gözden geçirmeleri ve düzletme imkanı sağlamıştır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.