İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Atakan, AB Uzman heyeti ile biraraya geldi

Bakan Atakan, AB Uzman heyeti ile biraraya geldi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, AB uzman heyetini kabul ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı, atılacak adımlar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 23/03/18 11:35
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Atakan, AB Uzman heyeti ile biraraya geldi
A- A A+
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Avrupa Birliği (AB) uyum yasaları çalışmaları kapsamında, Araç Muayene Tüzüğü çalışmaları kapsamında 19 Mart tarihinden itibaren ülkemizde bulunan AB uzman heyetini kabul ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı, atılacak adımlar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıda, KKTC Araç Muayene Tüzüğü'nün,AB yasalarına uyumlaştırılması çalışmaları kapsamında, KKTC'de araç muayene, yol kenarı muayene, egzoz emisyon ölçümleri ve polis denetimleri konularında ön bir araştırma yaparak, durum hakkında geniş bir rapor hazırlayan AB uzmanları, hazırladıkları raporu Bakan Atakan'a sundu.

Toplantıda ayrıca, rapor doğrultusunda izlenecek takvimin belirlenmesi ve atılacak olan adımların belirlenmesi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.