İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Türk Sanayi odası 41. yaşını kutluyor

Kıbrıs Türk Sanayi odası 41. yaşını kutluyor

1977 yılında kurulan Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) 41. kuruluş yıldönümünü bu akşam (27 Nisan Cuma) Lefkoşa Tulip Otel'de düzenleyeceği özel kuruluş yıldönümü etkinliği ile kutluyor.

Yayın Tarihi: 26/04/18 13:12
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Türk Sanayi odası 41. yaşını kutluyor
A- A A+
500'e yakın bir davetli topluluğunun katılması beklenen bu büyük organizasyonda aynı zamanda sanayide 41. yılını dolduran sanayiciler de ödüllendirilecek.

Odadan yapılan açıklamada, 41. Kuruluş yıldönümü balosuna Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyelerinin yanı sıra, Başbakan Tufan Erhürman, Ekonomi Bakanı Özdil Nami ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş da ve pek çok siyasinin de katılacağı bildirildi.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası tanıtım filmlerinin gösterileceği ve ödüllerin dağıtılacağı, açılış konuşmaları ve protokol konuşmalarının yer alacağı gecenin devamında "Öldüren Şampanya" isimli müzik grubu da sahne alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.