İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Takla atan araç, çitin üzerine devrildi…

Takla atan araç, çitin üzerine devrildi…

Lefkoşa'da meydana gelen kazada, bir araç takla atarak orta refüje ters şekilde devrildi.

Yayın Tarihi: 26/04/18 13:14
okuma süresi: 1 dak.
Takla atan araç, çitin üzerine devrildi…
A- A A+
Kıbrıs Postası

2 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada, yaralılar Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde müşahede altına alındı.

Lefkoşa'da Dr Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, 22 yaşındaki Mehmetali Demirel, yönetimindeki DV 439 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, gidiş istikametine göre solunda bulunan Raif Denktaş Caddesi üzerinden anayola dikkatsizce giriş yapan plakası ve sürücüsü meçhul araca çarpmamak için direksiyonu sağa kırması neticesinde orta refuje çarpıp refuj içerisinde takla atmıştır.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Caner İrez kaldırıldığı Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastasnesi'nde yapılan tedavileri sonrası müşade altına alındı.

Soruşturma devam ediyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.