İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Din Görevlileri Derneği bayram mesajı yayınladı...

Din Görevlileri Derneği bayram mesajı yayınladı...

Kurban Bayramı nedeniyle kurum, kuruluş, dernek ve sivil toplum örgütleri kutlama mesajı yayımladı.

Yayın Tarihi: 21/08/18 13:05
okuma süresi: 2 dak.
Din Görevlileri Derneği bayram mesajı yayınladı...
A- A A+
Din Görevlileri Derneği Başkanı Gökhan İnik de mesajında, bir Kurban Bayramı'na daha erişmiş olmanın mutluluk ve heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti.

Bayramların, sevinçlerin ve mutlulukların birlikte yaşandığı müstesna zamanlardan olduğunu vurgulayan İnik, "Neşe ve sevinç günlerimiz olan bayram günlerini hep birlikte, huzur içerisinde geçirebilmeyi rabbimiz bizlere nasip etsin" ifadesini kullandı.

İnik, bayramların, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları birbirine yakınlaştıran, umut ve sevinci artıran, aradaki dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren günler olduğunu kaydetti.

Gökhan İnik, şöyle devam etti:

"Bu müstesna günleri toplumsal bağlarının güçlenmesinde önemli bir fırsat bilmeliyiz. Annemizin-babamızın ellerini öpüp hayır dualarını almalı, yakınlarımızı, komşularımızı, dostlarımızı sevgiyle kucaklamalı, akraba ve komşularla tebrikleşmeliyiz. Bayram coşkusunu ve sevincini etrafımız'da bulunan herkesle, özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı sevindirerek Bayramın ayrıcalığını onlara fark ettirmeliyiz. Dünyanın birçok yerinde Bayrama buruk giren, savaş ve zulüm altında kalmış olan kardeşlerimiz için de dua etmeliyiz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.