İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lokmacı'daki çile bitmek bilmiyor!

Lokmacı'daki çile bitmek bilmiyor!

Lokmacı Sınır Kapısı'ndaki geçişlerde yaşanan 'izdiham' niteliğindeki yoğunluk, kara sınır kapılarındaki eksiklikleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Yayın Tarihi: 15/09/18 14:00
okuma süresi: 2 dak.
Lokmacı'daki çile bitmek bilmiyor!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Unite Cyprus Now grubu üyelerinden Kemal Baykallı'nın kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf, kara sınır kapılarındaki eksiklikleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Hafta sonu ve güzel havayı fırsat bilen pek çok Kıbrıslı Rum, kuzeye akın etti.

Lokmacı Sınır Kapısı'nda bugün çekilen fotoğrafta, Kıbrıs'ın güneyinden kuzeyine yapılan geçişlerdeki 'izdiham' niteliğindeki yoğunluk, Baykalıı tarafından "Yazık" olarak nitelendirildi.

Yoğunluğun; kimlik kontrol noktaları ile memurların sayıca az oluşu ve kontrol sisteminin yetersizliği nedeniyle yaşandığı öne sürülüyor.

KERMİYA KAPISI İÇİN ÜÇÜNCÜ ŞERİT YARIN BİTİYOR

Öte yandan Kermiya geçiş noktasındaki yoğunluğu rahatlaması hedefiyle başlatılan 3'üncü şerit için çalışmalar sürüyor. Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, sınır kapısında yaşanan yoğunluk nedeniyle böyle bir karar aldıklarını açıklamıştı. Atakan, yoldaki çevirme çalışmasının bittiğini, dolguların devam ettiğini, asfaltlamanın da şu sıralar yapılacağını söylemişti.

BRT'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Atakan, sigorta işlemleri nedeniyle yaşanan tıkanıklığın ise yolun Güney Kıbrıs tarafındakine benzer bir yöntem ile aşılmış olacağını anlatarak, 3'üncü şeridin hafta başı, yolun tümünün de 10 gün içinde açılmış olacağını sözlerine ekledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.