İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Reynar: "Karanlıklara inat, safımız özgürlüktür!"

Reynar: "Karanlıklara inat, safımız özgürlüktür!"

Afrika Gazetesi'ne yönelik gerçekleşen linç girişimi davasında kürsü başına geçen eski Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, bu kez savunmada olacak.

Yayın Tarihi: 20/09/18 16:33
okuma süresi: 2 dak.
Reynar: "Karanlıklara inat, safımız özgürlüktür!"
A- A A+

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine küçük düşürücü karikatür yayınlamak ve yazı yazmak suçlamalarıyla yargı karşısına çıkacak olan Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent ve Direktör'ü Ali Osman Tabak, eski Kıdemli Yargıç Tacan Reynar tarafından savunulacak.

Reynar'ın konuyla ilgili sosyal medya hesabından insanları basın özgürlüğünü savunmaya davet ettiği paylaşımı şu şekilde:

"Safımız Özgürlüktür

Kıbrıslı Türkler çok zor zamanlardan geçiyor. Nefesimiz gittikçe kesiliyor ve yurdumuzda tutunacak bir umut arıyoruz.

Bu zor zamanlardan geçerken Kıbrıslı Türklerin her günden daha fazla birbirine kenetlenmesi gerektiği düşüncesiyle dayanışma adına Afrika Gazetesi'ne karşı açılan davaların karşısında duruyoruz.
Bu amaçla toplumumuzun tüm kesimlerini aynı zamanda çağdaş dünyanın değerlerinden olan ifade ve basın özgürlüğünü sahiplenmeye ve savunmaya çağırıyoruz.

Karanlıklara inat, safımız özgürlüktür !"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.