İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

MDP: "Yaşanan olayları nefretle takip ediyoruz..."

MDP: "Yaşanan olayları nefretle takip ediyoruz..."

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP), son dönemde ülkede artış gösteren taciz, tecavüz, ensest tecavüz gibi iğrenç olaylara her geçen gün yenilerinin eklenmesini öfke ve nefretle takip ettiklerini kaydetti.

Yayın Tarihi: 18/10/18 15:27
okuma süresi: 1 dak.
MDP: "Yaşanan olayları nefretle takip ediyoruz..."
A- A A+
MDP'den yapılan yazılı açıklamada, aklın ve vicdanın kabul edemeyeceği bu iğrenç fiillerin toplumdaki ahlaki çöküntünün bir tezahürü olduğu ifade edilerek, ahlaki değerlere daha sıkı sarılıp, bu tip sapkınlıklar için de caydırıcı cezaların oluşmasının sağlanması gerektiği belirtildi.

Açıklamada, özellikle çocuklara yönelik cinsel suçlar başta olmak üzere, tecavüz ve aile içi tecavüz suçlularına yönelik idam cezasının uygulanmasın AB uyum yasaları doğrultusunda bunun mümkün olmaması halinde ise hadım cezasının uygulanıp, ömür boyu hapis cezasının yolunu açacak yasaların meclis tarafından ivedilikle görüşülerek geçirilmesi ve uygulanması talep edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.