İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şiddetli yağmur felaket oldu, üzerimize yağdı

Şiddetli yağmur felaket oldu, üzerimize yağdı

Her yağış sonrası hayatın durma noktasına geldiği ülkemizde dün de benzer durum yaşandı. Bir saati aşkın yağan şiddetli yağış sonrası, yollar sulara gömüldü, trafik felç oldu. 24 yolcunun bulunduğu minibüs alt geçitte mahsur kaldı. Adana-Ercan seferini yapan uçak, Ercan Havalimanı'na iniş yapamadan Adana'ya geri döndü.

Yayın Tarihi: 21/10/18 10:30
okuma süresi: 2 dak.
Şiddetli yağmur felaket oldu, üzerimize yağdı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican Çalışkan

Her yağış sonrası hayatın durma noktasına geldiği ülkemizde dün de benzer durum yaşandı. Bir saati aşkın yağan şiddetli yağış sonrası, cadde ve sokaklar göle döndü, trafik felç oldu, Adana-Ercan seferini yapan uçak, Ercan Havalimanı'na iniş yapamadan Adana'ya geri döndü. Polis, sürücülere dikkatli ve yavaş seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

TOPRAK KAYMASI MEYDANA GELDİ, YOLLAR SULARA GÖMÜLDÜ

KKTC'yi etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle Gazimağusa - Lefkoşa Anayolu üzerinde bulunan Aslanköy çemberi ile Serdarlı-Ulukışla arasındaki yol su altında kaldı. Şiddetli yağış nedeniyle Girne - Değirmenlik Anayolu gölet bölgesinde toprak kayması sonucu trafik tek şeritten verildi. Yoğun yağış Aslanköy çemberi ve Serdarlı-Ulukışla yolunu da su altında bıraktı.

YOLCULAR MAHSUR KALDI

Yılmazköy spor kulübünden Güzelyurt Anayoluna bağlanan alt geçit sular altında kaldı. İçerisinde 24 yolcunun bulunduğu minibüs alt geçitte mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri yolcuları kurtarıp başka bir minibüse aktarılmalarını sağladı.Alt geçit trafiğe kapatıldı.

UÇAK ERCAN'A İNEMEDİ

Öte yandan, şiddetli yağış hava trafiğini de etkiledi. Pegasus Havayolları'nın Adana-Ercan seferini yapan uçağı kötü hava koşulları nedeniyle Adana'ya geri döndü. TC-CPG kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi Pegasus Havayolları uçağı, PC1852 sefer sayısı ile saat 13.30'da Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan Ercan Havalimanı'na gelmek üzere hareket etti.Yoğun yağış ve olumsuz hava koşuları nedeniyle uçuş ekibi, Adana'ya geri dönme kararı aldı. Pegasus uçağı yaklaşık 1 saat 10 dakikalık uçuşun sonunda Adana Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.