İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı Türk sporculara Güney Kıbrıs'tan ambargo!

Kıbrıslı Türk sporculara Güney Kıbrıs’tan ambargo!

Güney Kıbrıs'ta Platres'te dün yapılan HillClimp Championship 2018 Yarışı'na Deniz Denner ve Ömer Topçu tüm şartları yerine getirmelerine rağmen Güney Kıbrıs tarafından yarıştırılmadı.

Yayın Tarihi: 22/10/18 09:29
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı Türk sporculara Güney Kıbrıs’tan ambargo!
A- A A+
Güney Kıbrıs'ta Platres'te dün yapılan Hill Climp Championship 2018 Yarışı'na Deniz Denner ve Ömer Topçu kayıt yaptırmalarına rağmen, dahil edilmedi.

Denner ve Topçu, araçlarının Kuzey Kıbrıs' ta kayıtlı olduğu ve Güney Kıbrıs'ta Cyprus AA'da kayıtlı olmaması gerekçe gösterilerek kayıt listesinden isimleri çıkarıldığını işaret etti.

Fakat, aynı araçla 2017 yılında Platres'te yapılan yarışta 5 çıkışta da en iyi zaman yaparak 2 yarış birinciliği aldıklarını ifade eden sporcular, "Üstelik yarışta yaptığımız 1.09.324' lük rekor derece dünkü yarışta kırılamadı. Yarışa kaydımızı yaptırdığımız Güney'deki sitede haber olarak duyuruldu" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.