İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TDP'de kritik MYK toplantısı bu akşam!

TDP’de kritik MYK toplantısı bu akşam!

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler'in, bir önceki hükümetten kalma ve UBP'li diye nitelendirilen bürokratlarını görevden almaması nedeniyle partisi TDP ile tırmanan gerginlik bu akşam yapılması planlanan kritik MYK toplantısında zirve yapacak.

Yayın Tarihi: 06/11/18 11:32
okuma süresi: 2 dak.
TDP’de kritik MYK toplantısı bu akşam!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler'in dün yaptığı sosyal medya paylaşımında bakanlığındaki görevden alma ve atamalar konusunda bu akşamki MYK toplantısında net bir tavır ortaya koyacağını söylerken, bu konuda Çeler ile en fazla çatışan MYK üyesi, LTB Başkanı Mehmet Harmancı yurtdışında.

Harmancı'nın Çeler'e yönelik olduğu yorumu yapılan sosyal medyadaki göndermesi ise tansiyonunda daha da yükselmesine neden oldu.

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, "Sayın Bakan bir süre istedi ve zamanı gelince gerekli değişikliği yapacağını taahüt etti" diye konuştu ve süre ilerledikçe konunun gereksiz bir tartışmaya evrildiğini ifade etti.

Özyiğit konunun bu noktaya gelmesini kendisinin istemediğini ifade ederek, Zeki Çeler'in TDP'de teknik konularından altından kalkacak bürokrat olmadığı bu nedenle mevcut bürokratlarla devam edilmesi gerektiği yönündeki argümanını şiddetle eleştirerek, "TDP sadece çalışma Bakanlığını değil, ülke genelini yönetebilecek kadrolara sahiptir. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın.

Seçim zamanında en güçlü kadro sizde diye boşuna söylenmedi. Kadroları yoktur, UBP'den kalma bürokratlarla yoluna devam etmek zorundadır argümanın asla kabul etmem" diye konuştu.

Çeler'in TDP yönetiminin istediği Müsteşar, Bakanlık Müdürü ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü değişikliklerini yapmama konusunda ısrar edeceği ve parti yönetimine karşı direniş göstereceği ifade ediliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.