Kurumsal Haberler
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Postası 5 yaşında!

Kıbrıs Postası 5 yaşında!

Kıbrıs Postası Gazetesi, amiral gemisi KıbrısPostası.com'a kardeş olarak geleli tam beş yıl olmuş.

Yayın Tarihi: 15/11/18 14:40
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Postası 5 yaşında!
A- A A+
Sabaha kadar matbaa önünde ilk sayı için beklenildiği o gecenin üzerinden beş yıl geçmiş bile. Sayısız çarpıcı manşet, yüzlerce sanat eseri birinci sayfa, binlerce özgün haber ve ışık tutan köşe yazısı ile beş yılı dolu dolu doldurduk.

Kıbrıs Postası tarafsız olduğu yalanını hiçbir zaman söylemedi. Ama adil olmayı hep başardı. Vicdanı ile yürüdü ve zaman zaman aynı vicdan ile ses verdi. Toplumsal meselelerde sadece yazıları ile değil gazete olarak kendi de konuşmayı bildi. Beş yıl boyunca kendi karakteri ve görüşü olan bir canlı gibi davranmayı öğrendi.

Kıbrıs Postası söyledikleri ile tepki de aldı alkış da. Tepkiler yıldıramadığı gibi alkışlar da şımartmadı. Doğru bildiğini yaptı ve söyledi.

Altıncı yılının ilk sayısında Kıbrıs Postası Gazetesi daha fazla konuşmaya, daha fazla müdahil olmaya, daha fazla kötü kokuların çıktığı yerlere burnunu sokmaya, daha fazla mağdurun yanında olmaya, daha fazla zalimin rüyasına girmeye, meslekte daha fazla prensip oluşturmaya ve demode oluyor denilen gazete yayıncılığına daha fazla yenilik katmaya söz veriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.