İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gündüz: "Meclis yeniden revize edilmeli"

Gündüz: “Meclis yeniden revize edilmeli”

UBP Milletvekili Menteş Gündüz "çalışılan ortamda huzur tesis edilemezse, başarının da olamayacağına" işaret ederek, Meclis'in fiziki ortamına değinerek, Cumhurbaşkanlığı'ndan sonra en önemli kurum olan Meclis'in yeniden revize edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 13/12/18 08:57
okuma süresi: 2 dak.
Gündüz: “Meclis yeniden revize edilmeli”
A- A A+
KKTC'nin eskisi gibi olmadığını, gelişen ve değişen koşullara bağlı olarak her şeyin değiştiğine işaret eden Gündüz, neyin, ne zaman, ne şekilde yapılacağının belli olmadığını dolayısıyla, Meclis'in ve çalışanların güvenliğinin sağlanması gerektiğini kaydetti.

Bütçede hizmet içi eğitim kaleminin sıfır olduğuna dikkat çeken Gündüz, Meclis İç Tüzüğü'nün ciddi anlamda değişmesi gerektiğini, bu konuda herkesin özveriyle çalışarak, yasal boşluğa imkan verilmeden değişikliğin yapılmasının şart olduğunu vurguladı.

Meclis'te istenmeyen tatsız olayların yaşandığını da anımsatan Gündüz, güvenlik zafiyetine işaret etti.

Meclis'in her gün çalıştırılması gerektiğini ifade eden Gündüz, milletvekillerine ofis verilerek, vatandaş kabulünün yapılabilmesi gerektiğini kaydetti.

Gündüz, Meclis'in modifiye değil, tek elden revize edilmesi gerektiğini vurgulayarak Meclis bütçesinin yeterli olmadığının açıkça görüldüğünü belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.