İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Berova: "Meclis İç Tüzüğü tadilinde hata yapıldı"

Berova: "Meclis İç Tüzüğü tadilinde hata yapıldı"

Dün sabah başlayıp bugün sabah saatlerine kadar devam eden Genel Kurul'un bütçe maratonunda Cumhurbaşkanlığı bütçesinin ardından Meclis Başkanlığı bütçesi ele alındı.

Yayın Tarihi: 13/12/18 10:28
okuma süresi: 1 dak.
Berova: "Meclis İç Tüzüğü tadilinde hata yapıldı"
A- A A+
Cumhuriyet Meclisi bütçesi konusunda ilk sözü alan UBP Milletvekili Özdemir Berova, egemenliğin temsil edildiği Meclis'te yönetim adına çok şeyler değiştiğini ve Meclis İç Tüzüğü tadilinde Meclis'in gücünü tutan partilerin güç temsiliyeti konusunda bir hata yapıldığını ileri sürdü.

Hükümetin devamını sağlamak adına ilkesel değerlere karşıt birçok konunun kabul edildiğini savunan Berova, bunun en son örneğinin Meclis İç Tüzüğü'nün değiştirilmesi adına verilen önergede görüldüğünü kaydetti.

Bu konun meclisin iç düzeni ve teamülleri bozmak adına önemli bir örnek olduğunu söyleyen Berova, Meclis'in fiziksel olarak iyileştirilmesi adına yapılacak birçok iş varken, bunlarla uğraşılmasını eleştirdi.

Meclis'in üst kademe yöneticilerinin değiştirilmesini ve 4 kişinin görevden alınmasını da eleştiren Berova, durumun Meclis çalışma düzeninde sıkıntılara neden olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.