İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Devlet Piyangosu talihlisi belli oldu

Devlet Piyangosu talihlisi belli oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Spor Dairesi Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirilen 18 Şubat 2019 tarihli Devlet Piyangosu dün akşam çekildi. Çekilişte 600.000 TL'lik büyük ikramiye, 38770 numaralı bilete isabet etti.

Yayın Tarihi: 19/02/19 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Devlet Piyangosu talihlisi belli oldu
A- A A+
Çekilişte 600.000TL'lik büyük ikramiye Güzelyurt bayisi Safiye Kolcu tarafından satılan 38770 numaralı bilete isabet etti.

300 bin TL'lik büyük ikramiye çekilişinin gerçekleşeceği 28 Şubat tarihi için bilet fiyatı 20TL olarak yarından (19 Şubat 2019) itibaren satışa sunulacak.

"BİLETLERİ RESMİ SİTEDEN KONTROL ETMEDEN ATMAYIN"

Piyangolar Birimi'nden yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Spor Dairesi Piyangolar Birimi'nin resmi web sitesi olan piyangolar.gov.ct.tr adresinden tüm çekiliş sonuçlarına ve güncel haberlere ulaşılabileceği belirtilerek resmi adresten biletler kontrol edilmeden atılmaması istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.