İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTTO Başkanı Deniz, büyükelçilerle bir araya geldi

KTTO Başkanı Deniz, büyükelçilerle bir araya geldi

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), Kuzey Kıbrıs'ın ticari ilişkilerini geliştirmek ve Kıbrıs sorununa ilişkin görüşlerini paylaşmak amacıyla Avrupa Birliği üyesi ülkeler nezdinde girişimler yapmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 21/02/19 18:49
okuma süresi: 1 dak.
KTTO Başkanı Deniz, büyükelçilerle bir araya geldi
A- A A+

KTTO Başkanı Turgay Deniz, geçtiğimiz günlerde odayı ziyaret eden Fransa Lefkoşa Büyükelçisi Rene Troccaz'a Kıbrıs Türk ekonomisi ve Kıbrıs sorunu hakkında bilgi verirken, Almanya Büyükelçiliği'ne yaptığı ziyarette de Almanya Lefkoşa Büyükelçisi Franz Joseph Kremp ile benzer konulara ilişkin görüşlerini paylaştı.

KTTO Başkanı Deniz, Kıbrıs sorununa çözüm bulunması ve sorun devam ederken ticari ilişkilerin geliştirilmesi arzusunda olduklarını, bunun için neler yapılması gerektiğine ilişkin görüşlerini ilgili olabilecek bütün devletlerin yetkilileri ile paylaşmaya önem verdiklerini belirterek bu ziyaret ve görüşmelerine devam edeceklerini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.