İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cemal Özyiğit'ten 'ayar' açıklaması

Cemal Özyiğit'ten 'ayar' açıklaması

Cemal Özyiğit, Başbakan Tatar'ın Başbakanlık görevini almasının ardından yaptığı açıklamalar hakkında konuştu. Özyiğit, Kıbrıs Türk toplumunun ve yetkili makamlarının Kıbrıs konusundaki tavrının net olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 23/05/19 15:57
okuma süresi: 2 dak.
Cemal Özyiğit'ten 'ayar' açıklaması
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Milli Eğitim ve Kültür eski Bakanı Cemal Özyiğit sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Özyiğit, yaptığı açıklamada bugün yapılan görev teslimi konusunda bilgiler verdi.

Öte yandan 'ayar verme' konusuna da değinen Özyiğit, Kıbrıs Türk toplumunun ve yetkili makamlarının Kıbrıs konusundaki iradesinin ortada olduğunu, başka bir söze gerek olmadığını belirtti.

Özyiğit'in açıklaması şöyle:

"Bugün 15 aydır sürdürdüğüm bakanlık görevimi Sn. Nazım Çavuşoğlu'na devrettim. Öncelikle kendilerine kolaylıklar dilerim.

Görevi devrederken yaptığımız ikili görüşmede hem ülke, hem de eğitim sistemimizde dönüşüm için başlatmış olduğumuz adımları da Sn. Bakan'a anlatma fırsatı buldum. En büyük dileğim bu olumlu adımların üzerine eklenerek devam ettirilmesidir. Halkımızın ihtiyacı olan da budur. Bundan sonra bu gibi konuların takipçisi ve olumlu adımların destekçisi olacağız.

Gelelim şu "ayar" işine...

Bu toplum tarihi boyunca kendi iradesine ayar çekmeye çalışan herkese cevabını vermiştir. Kıbrıs konusunda bu halkın iradesi de, bu iradenin temsilcisi de net bir şekilde ortadadır. Başka da söze gerek yoktur."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.