İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Aplıç Kapısı'ndan geçerek, Flasu'da oy kullanılabiliyor"

"Aplıç Kapısı'ndan geçerek, Flasu'da oy kullanılabiliyor"

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir vatandaş, Aplıç Kapısı'ndan geçerek, Flasu'da oy kullanılabileceğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 26/05/19 12:49
okuma süresi: 2 dak.
"Aplıç Kapısı'ndan geçerek, Flasu'da oy kullanılabiliyor"
A- A A+
Kıbrıs Postası-Sosyal Medya

Gürsel Karagözlü isimli vatandaş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Lefkelilere Avrupa Parlamentosu'ndaki seçimler için nerede oy kullanabileceğini yazdı. Karagözlü, paylaşımında, Aplıç Kapısı'ndan geçerek, Flasu'da oy kullanılabileceğini vurguladı.

Gürsel Karagözlü'nün paylaşımı şu şekilde: "Avrupa Parlamentosu'ndaki (AP) 6 sandalye için bugün seçim yapılıyor. Lefke bölgesinde veya başka bölgelerde ikamet edip de Lefke Aplıç Kapısından geçerek oy kullanmak isterim diyenler.

1- Lefke Aplıç Kapısı Rum barikatına gidin orada muhaceret işlemlerini tamamladıktan sonra minibüse binerek Flasu ya sizi götürür ve oyunuzu kullanırsınız.

2- Ben kendi arabam ile gitmek isterim derseniz Lefke Aplıç Kapısından geçerek Rum barikatında gerekli muhaceret işlemlerini yaptıktan sonra arabanız ile Lefke Barajını hemen geçtikten sonra Trodos anayoluna geldiğinizde sola doğu istikametine dönünüz yaklaşık 10 km gittikten sonra sizi Flasu tabelası karşılar ve sağ tarafa dönerek köye giriş yaparsınız. Köye girdikten hemen sonra sağ yaparak oy kullanma yerine varırsınız. En çok 5 dakikada işleminiz biter. Hade kolay gelsin."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.