İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Erhürman: "Hükümet programında pek fazla yeni şeyler yok"

Erhürman: "Hükümet programında pek fazla yeni şeyler yok"

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, "Hükümet programında çok fazla yeni konu görmedim, biraz daha yeni şeyler duymayı beklerdik" dedi.

Yayın Tarihi: 27/05/19 12:36
okuma süresi: 1 dak.
Erhürman: "Hükümet programında pek fazla yeni şeyler yok"
A- A A+
Kıbrıs Postası

BRT'de yayınlanan Birinci Boyut'a konuşan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümet programında çok fazla yeni konu görmediğini söyledi.

Hükümet programını bugün ilk kez gördüğünü, Perşembe günü ayrıntıların konuşulacağını işaret eden Erhürman, çok fazla yeni bir şey görmediğini, çok da fazla düşünülmeden alınmış kararlar gibi görüldüğünü savundu.

Hükümet programında bazı konuların uygulanmayacakmış gibi görülüyor olduğunu belirten Tufan Erhürman, "Dolayısıyla bu kararların değişeceğini düşünüyorum. Aceleye gelmiş konular var gibi görünüyor, biraz daha yeni şeyler duymayı beklerdik" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erhürman, "Daha bir gün önce birlikte Bakanlar Kurulu'nda oturduğum arkadaşlarımın bir gün sonra hükümetin bozulduğu yönündeki açıklaması siyasete aykırı" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.