İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

AIDS hastası mahkum yaşam savaşını kaybetti

AIDS hastası mahkum yaşam savaşını kaybetti

Merkezi Cezaevi'nde AIDS olduğu ortaya çıkan ve bir süredir Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Türkmenistan uyruklu mahkum, yaşam savaşını kaybetti.

Yayın Tarihi: 22/06/19 17:13
okuma süresi: 1 dak.
AIDS hastası mahkum yaşam savaşını kaybetti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ertuğrul Senova

Merkezi Cezaevi'nde AIDS hastası olduğu ortaya çıkan Türkmenistan uyruklu mahkum, bugün hayatını kaybetti.

AIDS hastası olduğu ortaya çıktıktan sonra Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen ve tedavisine burada devam edilen mahkumun yaşam savaşını kaybettiğini, HAK-SEN Başkanı İzzet Türkmen, Kıbrıs Postası'na teyit etti.

Mahkumun AIDS hastası olduğunu bildiği fakat bu durumu cezaevi yönetimine bildirmediği biliniyor.

Mahkumun, cezaevine girdiği süreçte, sağlık raporunda neden AIDS'e yakalandığına dair herhangi bir ifadenin bulunmadığı ise henüz net değil.

2018 yılında "Ev ve Dükkân açma" suçlarından2 yıl hapis cezasına mahkûm olan ve 5 yıldır AIDS hastası olduğunu gizleyen mahkûmun hastalığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.