İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çağ Sen Genel Sekreterliğine Gamze Pınardan getirildi

Çağ Sen Genel Sekreterliğine Gamze Pınardan getirildi

Kıbrıs Türk Devlet Çalışanları Sendikası'nın (Çağ-Sen) 19 Haziran 2019'da yapılan IX. Olağan Genel Kurulunda Seçilen yetkili organlar toplanarak kendi içinde görev bölümü yaptı.

Yayın Tarihi: 26/06/19 09:15
okuma süresi: 2 dak.
Çağ Sen Genel Sekreterliğine Gamze Pınardan getirildi
A- A A+
8 üyeden oluşan Kıbrıs Türk Devlet Çalışanları Sendikası (Çağ-Sen) Yönetim Kurulu içinde yapılan görev bölümünde Genel Sekreterliğe Gamze Pınardan seçildi.

Diğer Yönetim Kurulu üyeleri de şu şekilde görev aldı: Mali Sekreter Ayşen Başar, Kamu Sektörü Sekreteri, Koral Mertler, Özel Sektör Sekreteri Sultan Miharbi, Eğitim SekreteriZühal Koreli, İnsan Hakları Sekreteri Tuğçe Güngör, Örgütlenme Sekreteri Erdinç Selasiye, İletişim Sekreteri Gamze Gez.Yedek Üyeler: Özlem Borucu ve Dilek Meral Şener.

Denetleme Kurulu Başkanı Halkan Bozat olurken, Üyeler; Ayşe Davulcu ve Ersin Hürdoğanoğlu oldu.

Disiplin Kurulu Başkanlığına Hüseyin Yalyalı seçildi. Disiplin Kurulu Üyeleri Ahmet Özdirenli ve Gönül Tulga; Yedek Üyeleri de İbrahim Ada ve BeklemÖztuğ'dan oluştu.

Çağ-Sen IX: Olağan Genel Kurulunda Sendika Başkanlığına Mehmet Davulcu seçilmişti.

Genel Sekreterliğe seçilmesi nedeniyle konuşan Gamze Pınardan, Özel sektörde sendikalaşmanın yaygınlaştırılması için daha aktif ve sonuç alıcı şekilde çalışmak gerektiğine dikkati çekerek Sendika başkanının öğretici öncülüğünde tüm yetkili kurul üyeleriyle birlikte çalışmayı kendilerine hedef koyduklarını söyledi.

Asgari ücretin açlık sınırına düştüğünü belirten Gamze Pınardan, yılın 6. Ayının sonuna yaklaşılmakta olduğu halde asgari ücretin yenilenmesi ile ilgili hiçbir faaliyet olamadığını belirterek bu konunun da takipçisi olacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.