İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özersay, 'Maraş' konusunu Eroğlu ve Arıklı ile görüştü

Özersay, 'Maraş' konusunu Eroğlu ve Arıklı ile görüştü

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, kapalı Maraş'ta envanter çalışması yapılması konusunda bilgi alışverisi yapmak için 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu ile ardından da YDP Genel Başkanı Arıklı ve heyetiyle bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 26/06/19 16:17
okuma süresi: 1 dak.
Özersay, 'Maraş' konusunu Eroğlu ve Arıklı ile görüştü
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı ile görüştüğünü duyurdu.

Özersay, Maraş'ta yapılması planlanan envanter çalışması hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını aktardığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sabah üçüncü Cumhurbaşkanı sayın Dr. Derviş Eroğlu ile kapalı Maraş konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Yapılacak olan envanter çalışmasını ve onun ertesinde atılabilecek adımlara ilişkin görüşlerini aldık. Bugün ayrıca siyasi parti başkanlarıyla istişare bağlamında YDP Genel Başkanı sayın Arıklı ve heyeti ile de bir araya geldik ve kapalı Maraş konusunu ele aldık."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.