İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Arıklı: "Envanter çalışmaları tez elden bitmeli"

Arıklı: "Envanter çalışmaları tez elden bitmeli"

Başbakan ve Dışışleri Bakanı Kudret Özersay, partileri bilgilendirme çerçevesinde bugün YDP'yi ziyaret ederek Maraş açılımı konusunda bilgiler verdi.

Yayın Tarihi: 26/06/19 19:00
okuma süresi: 2 dak.
Arıklı: "Envanter çalışmaları tez elden bitmeli"
A- A A+
YDP Genel Başkanı Arıklı ise Envanter çalışmalarının tez elden bitirilmesi gerektiğini aktardı.

Ziyarette Dışışleri Bakanı Kudret Özersay'a YDP nin pozisyonu hakkında bilgiler verildi ve karşılıklı fikir teatisinde bulunuldu.

Genel Başkan Erhan Arıklı bu konunun Cumhurbaşkanlığı seçim propagandasına kurban edilmemesi gerektiğini söyleyerek Envanter çalışmasının çok kısa sürede bitirilip ikinci aşamaya gidilmedi gerektiğini ifade etti. Envanter çalışmalarının uzaması halinde konunun aleyhimize işleyecek bir süreci başlatacağını ifade ederek, "Maraş hayatı bit konudur. Hükümet politikası olmaktan ziyade Devlet politikası haline getirilmelidir. Bunun için Cumhuriyet Güvenlik Kurulu acilen toplanmalı ve konu orada da değerlendirilmelidir" dedi.

YDP Maraş hakkındaki görüşlerini Dışışleri Bakanlığına bir rapor halinde sunacak. Özersay konu hakkında ilerki günlerde tekrar bir araya gelinebileceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.