Alexa atrk.gif
Ana Sayfa >> İÇ HABERLER 11 Temmuz 2019, Perşembe 17:54
banner

KTTO'dan mobil telefonlar ile ilgili basın açıklaması: "Akıncı ve Anastasiadis'i tebrik ederiz"

KTTO'dan mobil telefonlar ile ilgili basın açıklaması: Akıncı ve Anastasiadis'i tebrik ederizKıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), adanın her iki yakasında mobil telefonların kullanılabilir hale gelmesiyle ilgili bir basın açıklaması yayınladı.
3
4

banner

Açıklamada şunlara yer verildi:

“Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın da önemli katkılarıyla uzun bir süreden beridir üzerinde çalışılan mobil telefonların Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta karşılıklı olarak kullanılabilmesi çalışmasının başarı ile sonuçlanması tarafımızdan büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır.

Bu başarının da gösterdiği gibi, Kıbrıs sorunu çözümlenmeden de iki halkın ilişkilerini geliştirecek, ada üzerindeki yaşamı kolaylaştıracak güven yaratıcı önemler almak mümkündür. Üzerinde çalışılmakta olan benzer projelerin de başarı ile sonuçlanmasını temenni eder, bu anlamlı adımı atan Cumhurbaşkanımız Sayın Akıncı’yı ve Kıbrıslı Rum lider Sayın Anastasiadis’i tebrik ederiz”.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver
1

4

2

Facebook yorum
YORUMLAR
ONAY BEKLEYENLER

Anketörlere eğitim verilecek
image Hanehalkı İşgücü Anketi'nin alan uygulamasına yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında eğitimler verilecek.
Av ve avla ilgili yaban hayatını düzenleme yasa tasarısı komitede görüşüldü
image Cumhuriyet Meclisi, Hukuk, Siyasi İşler ve Dış ilişkiler Komitesi, UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu başkanlığında, bugün saat 10.00'da toplandı.
Vakıflar: "Kapalı Maraş diye isimlendirilen bölge 500 yıldır vakıflara aittir...
image Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Benter, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin kapalı Maraş kararını desteklediklerini belirterek, "Vakıflar, Kıbrıs'ta takriben 500 yıllık bir kurumdur. Kapalı Maraş diye isimlen...