Alexa atrk.gif
Ana Sayfa >> İÇ HABERLER 11 Temmuz 2019, Perşembe 17:54
banner

KTTO'dan mobil telefonlar ile ilgili basın açıklaması: "Akıncı ve Anastasiadis'i tebrik ederiz"

KTTO'dan mobil telefonlar ile ilgili basın açıklaması: Akıncı ve Anastasiadis'i tebrik ederizKıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), adanın her iki yakasında mobil telefonların kullanılabilir hale gelmesiyle ilgili bir basın açıklaması yayınladı.
3
4
0

Açıklamada şunlara yer verildi:

“Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın da önemli katkılarıyla uzun bir süreden beridir üzerinde çalışılan mobil telefonların Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta karşılıklı olarak kullanılabilmesi çalışmasının başarı ile sonuçlanması tarafımızdan büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır.

Bu başarının da gösterdiği gibi, Kıbrıs sorunu çözümlenmeden de iki halkın ilişkilerini geliştirecek, ada üzerindeki yaşamı kolaylaştıracak güven yaratıcı önemler almak mümkündür. Üzerinde çalışılmakta olan benzer projelerin de başarı ile sonuçlanmasını temenni eder, bu anlamlı adımı atan Cumhurbaşkanımız Sayın Akıncı’yı ve Kıbrıslı Rum lider Sayın Anastasiadis’i tebrik ederiz”.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver
1

4

2

Facebook yorum
YORUMLAR
ONAY BEKLEYENLER

KAMU - İŞ üyeleri Ankara'da eğitim seminerine katılıyor
image Hür İşçi Sendikaları Federasyonu'na (Hür-İş) bağlı KAMU-İŞ'ten 33 kişilik bir heyet, Ankara’da eğitim seminerine ve çeşitli etkinliklere katılıyor.
Bugün mutlaka okumanız gereken köşe yazılarını sizler için hazırladık
image 16/07/2019 tarihli mutlaka okumanız gereken köşe yazılarını sizler için hazırladık.
Bakanlar Kurulu toplandı, Barış Katırcı'nın durumu değerlendirilecek...
image Bakanlar Kurulu bugün toplandı.