İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Pilli: "Sağlığın ileriye taşınması için kararlıyız"

Bakan Pilli: "Sağlığın ileriye taşınması için kararlıyız" 

KTTO heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli'yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Pilli, "bu dönemde sağlığın ileriye taşınması için kararlıyız" dedi.

Yayın Tarihi: 18/07/19 11:28
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Pilli: "Sağlığın ileriye taşınması için kararlıyız" 
A- A A+
Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli'yi ziyaret etti.

KTTO Başkanı Deniz, Yönetim Kurulu üyeleri Vargın Varer ve Serhan Kaner ile Genel Sekreter Aysun Önet İleri, Bakan Pilli'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, sağlık sektöründeki değerlendirmelerini anlattı.

Sağlık hepimiz için önemli dolayısı ile sağlıkta mevcut durumun daha iyiye gitmesi gerekiyor diyen Bakan Pilli, "Ekibimle yol haritamızı belirlemiş bulunmaktayız. Bu dönemde sağlığın ileriye taşınması için kararlıyız. Sivil Toplum Örgütleri ile de görüş alışverişinde bulunmak karşılıklı görüş alışverişi yapmak bizler için önem arz ediyor" dedi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, yeni görevinde başarılar dilmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı nezdinde, iş inşalarının gündeminde olan ve çözüm bekledikleri bazı konuları da bu vesile ile aktaracaklarını ifade etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.