İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

JCI Kuzey Kıbrıs, 26.Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

JCI Kuzey Kıbrıs, 26.Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

GENÇ Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Kuzey Kıbrıs Şubesi'nin 26.Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Yeni dönemde başkanlığa oybirliği ile Pelin Tayanç Baltacı seçildi.

Yayın Tarihi: 21/07/19 09:28
okuma süresi: 2 dak.
JCI Kuzey Kıbrıs, 26.Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
A- A A+
Toplantı Kıbrıs Türk Ticaret Odasın'da gerçekleştirildi. Senatör, üye ve aday üyelerin de katılımın olduğu kurulda, Divan Kurulu'nu Senatör Özdal Kerem (Divan Başkanı), Senatör Yücem Rasımoğlu ve 2014 Başkanı Bedia Kale'nin kontrolünde gerçekleşen 2019 genel kurulunu yaparken,2018 Dönem Başkanı Dilek Kurnaz dönemine ait faaliyet raporu okunup, bütçe sunumu yapıldı.

Ardından 2019 Dönem Başkanı İpek Denizli Karagöz, kurulda 6 ay boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili olarak sunumlarını sundu. Bütçe ve yeni projeler hakkında divan üyeleri ve katılımcılara geniş bir bilgilendirmede bulunan Karagöz, dernek tarafından hem ulusal hem de uluslar arası alanda katılım sağlanan etkinlik, eğitim ve akademiler hakkında da konuştu. Karagöz'ün konuşmasının ardından 2020 dönemi yönetiminin belirleneceği seçimlere geçildi.

Kurulda aday olan Pelin Tayanç Baltacı ,oybirliği ile yeni dönemin başkanı seçildi. Yönetim kurulu üyelerini tanıtan Baltacı, 2020 faaliyet dönemi içerisinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri aktardı. Döneminde geniş katılımlı bir girişimcilik zirvesine ev sahipliği yapmak istediklerini anlatan Baltacı, sosyal anlamda da dolu bir etkinlik takvimlerinin bulunduğuna dikkat çekti.Kurul, fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.