TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Kahve sanatında gelinen son nokta

Kahve sanatında gelinen son nokta

Kahve köpüğünün şekillendirilmesine dayanan "3 boyutlu kahve sanatı" tüm dünyada gittikçe popülerleşiyor. Tayvanlı bir baristanın kahve üzerinde yaptığı üç boyutlu çizimler ise gerçekçiliğiyle müşterilerini hayrete düşürüyor.

Yayın Tarihi: 04/01/18 08:30
okuma süresi: 2 dak.
Kahve sanatında gelinen son nokta
A- A A+

Üçüncü dalga kahvecilerin yaygınlaşmasıyla kendine yer edinmeye başlayan üç boyutlu kahve sanatının dünyada hatırı sayılır bir tarihi buluyor.

Tayvanlı barista ve kahve dükkanı sahibi Chang Kuei- fang'in kahveler üzerine yaptığı üç boyutlu çizimler ise müşterilerini gerçekçi görünümüyle şaşırtıyor.

48 yaşındaki Chang Kuei- fang, bir finca kahvenin üstünde sütü tuval olarak kullandığını, çizimlerini ise espresso ya da çikolata çubuklarıyla yaptığını belirtiyor.

İş kadını, ziyaretçilerinin istekleri doğrultusunda kahvelerinin üzerine, onların gösterdiği bir fotoğrafı, kedi köpek, kuş gibi hayvanları, çizgi film karakterlerini, ünlü sanat eserlerini, ya da politikacıları işliyor.

Sosyal medya kullanıcıları ise Chang Kuei- fang'ın yaptığı kahveleri içmeye kıyamadıklarını ve onun çok yetenekli olduğunu ifade ediyor.

Chang Kuei- fang'in üzerini remettiği bir fincan kahve kahve 20 dolara (yaklaşık 75 Türk lirası) satılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.