TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Ünlü isimler Kıbrıs'tan seslendi "idam geri gelsin"

Hadise ve Ferhat Göçer çocuk istismarcıları için idam talep etti.

Hadise ve Ferhat Göçer son dönemde artan çocuk istismarı olaylarına isyan etti. iki isim de Kıbrıs'taki programları sırasında TC Adalet Bakanlığı'na seslendi: "Kanunlar değişsin, idam geri gelsin."

Yayın Tarihi: 19/02/18 12:17
okuma süresi: 2 dak.
Hadise ve Ferhat Göçer çocuk istismarcıları için idam talep etti.
A- A A+
Hürriyet Gazetesindeki habere göre ünlü sanatçı Hadise, Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Hotel'in Sevgililer Günü organizasyonunda sahneye çıktı. Konserden önce basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı gözyaşları arasında konuştu, idam cezasının geri gelmesini istediğini söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Adalet Bakanımıza sesleniyorum; lütfen yasalar değişsin. Küçük çocuklara tecavüz eden adamlar yaşamasın. Çok içten söylüyorum, idam geri gelsin. Biz sanatçılar bu konuda birlik olmalıyız. Biz bir araya gelip Cumhurbaşkanımız ve Adalet Bakanımızın yanına gitsek, kesin bir şeyler değişir."

Çocuk tecavüzcülerine idam isteyen bir başka isim de Ferhat Göçer. Kıbrıs'taki The Savoy Ottoman Palace Hotel'de sahneye çıkan şarkıcı şöyle konuştu: "Bu canilik. 27 yıllık hekimim, hayatım insanları yaşatmak üzerine kurulu. Ama böyle bir olayla karşılaşsam, yemin ediyorum o kişiyi ellerimle boğarım. Bu adamlar asılsın, günahı da bana yazılsın."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.