TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Erdoğan Demirören vefat etti

Erdoğan Demirören vefat etti

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (79) vefat etti. Demirören son bir yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Yayın Tarihi: 08/06/18 11:16
okuma süresi: 2 dak.
Erdoğan Demirören vefat etti
A- A A+
Demirören, son olarak Doğan Medya Grubunu satın alarak gündeme gelmişti.

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, 79 yaşında hayatını kaybetti.

T24'ün aldığı bilgilere göre daha önce kanser tedavisi gören Erdoğan Demirören'in sağlık durumu yaklaşık bir yıldır iyi değildi. Son olarak ciğerlerinde su toplandığı bildirilen ve hastanede kontrol altında tutulan Demirören'in sağlık durumu iki gün önce ağırlaştı.

DOĞAN MEDYA'YI SATIN ALMIŞTI

Erdoğan Demirören, geçen aylarda bünyesinde Hürriyet, Posta gazeteleri ve Kanal D ile CNN Türk gibi televizyon kanallarını da bulunduran Doğan Medya Grubu'nu 1.1 milyar dolara satın almıştı. Mayıs 2011'de Milliyet ve Vatan'ı holding çatısı altına katan Demirören, söz konusu satışın ardından Türkiye'nin en büyük medya grubunun sahibi hâline gelmişti.

Satışın ardından birçok köşe yazarı ve program yorumcusuyla yollar ayrılmış; Fikret Bila da, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bırakmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.