TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Çeler, Ankara'da 1. Yaşlılık Şurası'na katılacak

Bakan Çeler, Ankara’da 1. Yaşlılık Şurası’na katılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 20-22 Şubat 2019 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan 1. Yaşlılık Şurası'na katılacak.

Yayın Tarihi: 19/02/19 15:24
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Çeler, Ankara’da 1. Yaşlılık Şurası’na katılacak
A- A A+
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasını gerçekleştireceği Şura'da 'Liderler Oturumu' da düzenlenecek.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI ÇELER, "YAŞLI DOSTU POLİTİKALAR" KONULU LİDERLER OTURUMU'NDA KONUŞACAK

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Bangladeş Sosyal Refah Bakanı Nuruzzaman AHMED, Bulgaristan, Çalışma ve Sosyal Politika Bakan Yardımcısı Sultanka PETROVA, Makedonya Çalışma ve Sosyal Politika Bakanı Mila CAROVSKA, Katar, İdari Gelişim, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Yousuf Bin Mohammad Al-Othman Fakhroo, Slovenya, Çalışma, Aile, Sosyal İşler ve Fırsat Eşitliği Bakanı Ksenija KLAMPFER, Türkmenistan, Çalışma ve Nüfusun Sosyal Korunması Bakanı Muhammetseyit SYLAPOV, 'Dünya'da Yaşlı Dostu Politikalar' konusunda değerlendirmelerde bulunacaklar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ve beraberindeki heyet, bu akşam adadan ayrılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.