DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Uruguay'da da gündem Çiftlik Bank vurgunu!

Uruguay'da da gündem Çiftlik Bank vurgunu!

Çiftlik Bank vurgununda büyük vurguna imza atan Mehmet Aydın'ın 2017 yılında Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıkmıştı. 'Tosun' lakaplı Mehmet Aydın'ın bu lüks hayatı Uruguay basınında da manşetlere taşındı.

Yayın Tarihi: 21/03/18 18:13
okuma süresi: 2 dak.
Uruguay'da da gündem Çiftlik Bank vurgunu!
A- A A+
Türkiye'de 80 bin kişiyi dolandırıp 100 milyon liradan fazla bir kazançla Güney Amerika ülkesi Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın, lüks hayatıyla gazete sayfalarını süslüyor.

Yüz binlerce kişiyi mağdur eden Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın 2017'de Uruguay'a giderek lüks ve korunaklı bir sitede bir malikâne, Ferrari marka bir araç ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Aydın'ın sosyal medyada dolaşan lüks aracıyla çekilmiş fotoğrafları gazetelerin manşetlerinde yer alırken, ülkenin çok satan gazetelerinden El Observador, "Genç adam kayıp" (İspanyolca El Joven Esta Desaprecido) başlığını attı.

'Tosun' lakaplı Aydın'ın Ferrari 458 Spider model otomobilini de manşetine taşıyan El Observador gazetesi, aracın kısa sürede sosyal medyada gündem olduğunu, mahalle sakinlerinin sürekli Aydın'ın lüks hayatını paylaştığını yazdı.

Gazete, "Ferrari 458 Spider model otomobilin sahibi Türkiye tarafından aranıyor. Kasım-Aralık 2017'de Uruguay'daki kiraladığı evde bulunduğu belirlenen Aydın'ın şu an nerede olduğu sorusuna kimse yanıt vermiyor" ifadelerini kullandı.

El Observador gazetesi, Mehmet Aydın'ın evinin oralarda rastladıkları birine Aydın'ı sorduklarını ancak bu kişinin sinirli bir ses tonuyla 'Bilmiyorum! Nerede olduğunu bilmiyorum!' dediğini aktardı. Gazeteye konuşan ve ismini açıklamayan bir komşusu da gazeteye yaptığı açıklamada, 'Mehmet Aydın bir çalışanına Ferrari'nin babası tarafından alındığını ve 640 bin dolar ödendiğini söylemiş' dedi.

El Observardor'un haberinde, "Rivera 7232'de Lido'nun köşesindeki lüks kompleks Salı akşamı bomboştu. Binadan Arjantin plakalı bir BMW hızla uzaklaştı" ifadesi yer alırken, gazetede ayrıca, Uruguaylı senatör ve eski EğitimBakanı Jose Gerardo Amor Batile'nin de bu konuya meraklı olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.