DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Rus uçağı, Lazkiye yakınlarında radardan çıktı

Rus uçağı, Lazkiye yakınlarında radardan çıktı

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'nin Lazkiye kentinde bulunan Hmeymim üssü yakınlarında 14 asker taşıyan IL-20 tipi uçağın radar ile irtibatının kesildiğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 18/09/18 09:08
okuma süresi: 1 dak.
Rus uçağı, Lazkiye yakınlarında radardan çıktı
A- A A+
Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre IL-20 tipi 14 personel taşıyan askeri uçak, Suriye kıyılarına 35 kilometre mesafede Akdeniz üzerinden Hmeymim üssüne geri dönerken radar ile bağlantısını kaybetti.

Açıklamada askeri mürettebattan henüz haber alınamadığı bildirilirken, arama kurtarma çalışmalarına başlandığını kaydedildi.

Uçağın, İsrail'e ait dört F-16 savaş uçağının Suriye'nin Lazkiye kentine gerçekleştirdiği saldırı sırasında kaybolduğu belirtilen açıklamada, Akdeniz'de bulunan Fransa'ya ait bir fırkateynden bölgeye yönelik füze saldırısı yapıldığının da tespit edildiği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.