DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

İsmi halk oylaması ile belirlenecek

İsmi halk oylaması ile belirlenecek

Çin'in Şangay kentindeki hayvanat bahçesinde yavru bir pandaya 10 aydır isim bulunamadı. İsme internet oylamasıyla, halk karar verecek.

Yayın Tarihi: 21/05/19 08:15
okuma süresi: 1 dak.
İsmi halk oylaması ile belirlenecek
A- A A+
Hayvanat bahçesinin gözdesi ama hala bir adı yok. Geçen temmuz ayında doğan panda, 21 yaşındaki annesinin tam 14. çocuğu. Prenses isimli annesinden esinlenerek, yavrunun lakabı prenses bebeği.

Hayvanat bahçesi çalışanları ve ziyaretçileri, yavruya tam 10 aydır sadece lakapla hitap ediyor. Artık bir isim koymanın zamanının geldiğini düşündükleri için isim arayışına girdiler. Yalnız bunu kendileri değil, halktan da yardım alarak yapmak istiyorlar. İnternetten yapılacak oylama ile yavru pandanın adı belirlenecek.

10 aylık bebek şu anda 25 kilo ve sağlığı gayet iyi, pandanın tek sorunu fazla utangaç olması. Onu ziyaret etmeye gelenleri görünce zaman ağaca tırmanmaktan vazgeçiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.