BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

WhatsApp mesajları daha renkli hale geliyor

WhatsApp mesajları daha renkli hale geliyor

WhatsApp'a her geçen gün yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Yeni gelen özellikle WhatsApp mesajları çok daha renkli hale gelecek!

Yayın Tarihi: 06/02/18 12:22
okuma süresi: 2 dak.
WhatsApp mesajları daha renkli hale geliyor
A- A A+

WhatsApp dünyanın en popüler sosyal ağı haline geldi ancak bu onun için yeterli değil. Devamlı olarak yeni özelliklerle karşımıza çıkan platformun son olarak bugün yeni bir özelliği gün yüzüne çıktı.

WHATSAPP STİCKER (ÇIKARTMA) MAĞAZASI

Mesajlarını daha renkli hale getirmek isteyen WhatsApp'ın yakın zamanda sticker mağazasını platforma ekleyeceği gün yüzüne çıktı.

Facebook Messenger ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları ile kullanıcılara sunulan sticker ve animasyonlardan oluşan bu mağaza ilk başta kısıtlı sayıda sticker'dan oluşacak. Sonrasında ise artacak.

Daha önce de GIF özelliği eklenen platform bu yeni özellik ile birlikte biraz daha renkli hal alacak.

Sticker mağazası ise alt tarafta, klavye alanından tıpkı emoji alanı gibi görünecek ve buradan, emoji gönderir gibi gönderilebilecek.

Şu anda bu özelliğin ne zaman platfroma ekleneceği bilinmiyor ancak bu çok sürmeyecektir. Şubat ayının sonuna kadar bu özelliğin eklenmiş olması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.