MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Özcan Deniz baba oldu! İşte bebekten ilk fotoğraf

Özcan Deniz baba oldu! İşte bebekten ilk fotoğraf

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz baba olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Bebeği, parmağını tutarken çekilmiş duygusal bir kare paylaştı. Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan ile sade bir nikah töreniyle evlenmişti.

Yayın Tarihi: 30/04/18 13:25
okuma süresi: 1 dak.
Özcan Deniz baba oldu! İşte bebekten ilk fotoğraf
A- A A+

Mart ayında, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Feyza Aktan ile dünya evine giren şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, baba olduğuna dair müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

45 yaşındaki Özcan Deniz, Feyza Aktan ile sade bir nikâhla dünyaevine girmişti. Mart ayında gerçekleşen bu nikahta 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan Pazar akşamı doğum yaptı. Deniz bu haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Bebeği, parmağını tutarken çekilmiş kareye duygusal bir not düşen Özcan Deniz; "Geldi mucizem..Tarifi zor duygular içindeyim" yazdı. İşte o fotoğraf:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.