MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Finale yaklaşan Survivor'da bir ilk daha gerçekleşecek

Finale yaklaşan Survivor'da bir ilk daha gerçekleşecek  

Survivor 98. yeni bölümde bir ilk gerçekleştirilecek. Yarışmacılar, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı nakit para ödülü için yarışacaklar.

Yayın Tarihi: 18/06/19 14:13
okuma süresi: 2 dak.
Finale yaklaşan Survivor'da bir ilk daha gerçekleşecek  
A- A A+
Büyük finale günler kalan Survivor 2019'da oyunlardaki ödüller de büyüyor. Survivor'ın 17 Haziran Pazartesi ekrana gelen 97. son bölümünde, Kolombiya gezisi ödülü için kıran kıran bir mücadele yaşandı.

30 Haziran'da final yapacak olan Survivor 2019'da Acun Ilıcalı, sürpriz bir ödülü açıkladı. Survivor'ın 18 Haziran Salı ekrana gelecek olan yeni bölümünde, siyah ve beyaz takım yarışmacıları 10 bin euro kazanmak için ter dökecek. Ödülü duyuran Ilıcalı, "Arabalarımız bitti. Ancak araba yoksa nakit bir ödül veriyoruz.

Kazanan yarışmacı tam 10 bin euro kazanacak" açıklamasını yaptı. Survivor tarihinde bir ilk olan nakit para ödülünü kimin kazanacağı ise merak konusu oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan doksan yedinci bölümde takımlar Kolombiya ödülü için karşı karşıya geldiler. Siyah ve beyaz takım yarışmacılarını, kendilerini iki günlüğüne Survivor'ın zor şartlarından uzaklaştıracak olan ödülü kazanmak için büyük mücadele sergilediler.

Oyun sonunda ise siyah takım 10-6'lık skorla kazanmayı başardı. Ödül oyununu kazanan siyah takım Kolombiya'da 2 günlük muhteşem bir tatil yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.