SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cimnastik federasyon başkanları bir araya geldi

Cimnastik federasyon başkanları bir araya geldi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cimnastik Federasyon başkanı Selen Osmanlı'nın daveti üzerine Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen ve ekibi KKTC'ye geldi.

Yayın Tarihi: 19/02/18 14:38
okuma süresi: 2 dak.
Cimnastik federasyon başkanları bir araya geldi
A- A A+
17 yıl aradan sonra ülkemize gelen Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ve ekibi adaya gelerek KKTC Cimnastik Federasyon Başkanı Selen Osmanlı ve ekibi ile görüşerek iki Federasyon arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek, işbirliği içerisinde gerekli yardım ve destek verilmesi yönünde görüşler ortaya konuldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cimnastik Federasyon başkanı Selen Osmanlı yaptığı konuşmada, Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen ve ekibinin 17 yıl aradan sonra adaya gelerek Cimnastik Federasyonumuzu ziyaret etmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İki Federasyon arası ilişkilerin güçlenmesi, KKTC Cimnastik camiasına daha da başarı katacağına inancının tam olduğunu belirten başkan Selen Osmanlı, "Türkiye Cimnastik Federasyon başkanın desteği bizler için çok önemlidir" dedi. Bu davetin ev sahipliğini yapmaktan dolayı bir kez daha mutlu ve de gururlu olduklarının altını çizen Selen Osmanlı, Federasyon başkanı Suat Çelen'e "vermiş olduğu destek ve tüm yapacağı katkılardan dolayı KKTC Cimnastik camiası adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz" dedi.

Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ise yaptığı konuşmada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, KKTC Cimnastik Federasyon başkanı Çelen ile birçok konuyu görüştüklerini belirtti.

KKTC Cimnastik Federasyonu'na elimizden gelen yardımları en kısa sürede yapacaklarını belirten başkan Suat Çelen, ekibi ile birlikte çok güzel ağırlandıklarından dolayı da başkan Selen Osmanlı ve ekibine teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.