SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Hentbolcular plajda şampiyonluğa oynadı

Hentbolcular plajda şampiyonluğa oynadı

Sezonun ilk plaj hentbolu turnuvası Hentbol Federasyonu ile Yeniboğaziçi Belediyesi işbirliğinde gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 19/08/18 19:19
okuma süresi: 2 dak.
Hentbolcular plajda şampiyonluğa oynadı
A- A A+
Yeniboğaziçi Belediyesi ve Hentbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen sezonun ilk plaj hentbolu turnuvası bu akşam oynanan final maçları ile son buldu.

Büyükler ve Yıldızlar olmak üzere 2 kategoride gerçekleşen turnuvada maçlar Yeniboğaziçi Belediye Plajı'nda oynandı ve turnuva 2 gün sürdü.

Büyük Erkeklerde 8, Büyük Kadınlarda 4, Yıldız Erkeklerde 3 ve Yıldız Kızlarda 8 takımın mücadele ettiği turnuvada toplam 3 bin TL para ödülü dağıtıldı.

10.Yeniboğaziçi Pulya Festivali kapsamında gerçekleşen plaj hentbolu turnuvasında ilk olarak yıldızlar finalleri oynandı.

Yıldız bayanlar finalinde karşılaşan Darbaz-UKÜ takımlarının mücadelesinde kazanan Darbaz oldu ve Darbaz bayanları şampiyonluk ödülü olan 500 TL'nin sahibi oldu.

Yıldız erkekler finalinde ise Team Gancelli ile MGA karşı karşıya geldi. Bu mücadelenin kazananı ise MGA oldu ve 500 TL şampiyonluk ödülünü alan taraf oldu.

Yıldızlar finalinden sonra büyükler finaline geçildi. Ilk final bayanların oldu. Büyük bayanlar finalinin kazananı Mustafa Tahsin Costruction takımını mağlup eden Eminem Restorant oldu. Eminem Restoran bayanları ayni zamanda bin TL'lik ödülü de kazanmış oldu.

Son final maçında ise Handbulls-Royal Canin büyük erkekler karşılaştı ve bu mücadelenin kazananı Handbulls erkekleri bin TL'lik para ödülün sahibi oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen törende takımlara para ödüllerini ve kupaları Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar ve KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ile diğer yetkililer verdi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.