SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Medel'den Negredo'ya veda mesajı

Medel'den Negredo'ya veda mesajı

Beşiktaşlı futbolcu Gary Medel, dün Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr'la iki yıllık sözleşme imzalayan Alvaro Negredo için bir veda mesajı yayımladı.

Yayın Tarihi: 19/09/18 11:15
okuma süresi: 1 dak.
Medel'den Negredo'ya veda mesajı
A- A A+
Evkur Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kartla Fenerbahçe derbisinde cezalı durumuna düşen Gary Medel, resmi Instagram hesabından ilginç paylaşım yaptı.

Şilili futbolcu, dün Beşiktaş'tan ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr'la iki yıllık sözleşme imzalayan Alvaro Negredo için bir veda mesajı yayımladı.

Negredo'yla Beşiktaş ve Sevilla'da birlikte oynadıkları günlerden üç fotoğrafı paylaşan tecrübeli ön libero şu ifadeleri kullandı:

"Yeni macera için sana en iyi dileklerimi gönderiyor ve ailenle birlikte çok başarılı olmanı diliyorum. Bildiğin gibi burada kafanı kıracak bir arkadaşın var."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.