SPOR
okuma süresi: 2 dak.

SAYTEV'in masa tenisi takımı Türkiye yolunda

SAYTEV'in masa tenisi takımı Türkiye yolunda

SAYTEV'in sponsor olduğu ve hocalığını Levent Menteş Baytaroğlu ve Zekai Soyadlı'nın üstlendiği bayanlar takımı KKTC'de bir ilki başararak, Türkiye masa tenisi liglerine katılma şansını yakaladı.

Yayın Tarihi: 12/11/18 09:50
okuma süresi: 2 dak.
SAYTEV'in masa tenisi takımı Türkiye yolunda
A- A A+
Yağmur Aktunç,Sude köknel ,Şerif kuyucu, Elif Töre , isimlerden oluşan SAYTEV kız takımı 17 takımdan oluşan Türkiye üçüncü masa tenisi liginde mücadele ediyor.

Ligin ilk ayağında Ankara'da sekiz maç yapan SAYTEV bayan masa tenisi takım, Bütün maçlarını kazanarak sekiz de sekiz yaptı SAYTEV bayan takımı büyük bir başarı sağlayarak bir üst lige çıkmak için büyük avantaj elde etti.

Bir değerlendime yapan Genel koordinatör Şahap Aşıkoğlu, SAYTEV olarak bir ilki başarmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Türkiye liglerinde oynayan ilk bayanlar takımı olarak üçüncü ligin ilk ayağını sekiz maçta sekiz galibiyetle bitirmenin büyük bir başarı olduğunuz söyledi.

Hayallerinin bu takımla süper lige çıkmak olduğunun altını çizen Aşıkoğlu , böyle bir hedefin zor bir süreç olduğunu ve vakıf olarak bu hedefi kovalayacaklarını söyledi.

Sonuçlar;

SAYTEV 3 - Gaziantep 1

SAYTEV 3 - Ankara 1

SAYTEV 3 - Muğla 1

SAYTEV 3 - İskenderun 2

SAYTEV 3 - Manisa 0

SAYTEV 3 - Çorum 2

SAYTEV 3 - Van 1

SAYTEV 3 - İzmir 1

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.