KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kurtalan Ekspres'ten unutulmaz gece

Kurtalan Ekspres'ten unutulmaz gece

Geçtiğimiz Çarşamba gecesi, Lefkoşa'nın en önemli müzik barlarından biri olan Barfly, Kurtalan Ekspres'i konuk etti.

Yayın Tarihi: 19/01/18 08:59
okuma süresi: 1 dak.
Kurtalan Ekspres'ten unutulmaz gece
A- A A+
Geçtiğimiz Çarşamba gecesi, Lefkoşa'nın en önemli müzik barlarından biri olan Barfly, Kurtalan Ekspres'i konuk etti. Salonu hınca hınç dolduran müzikseverler yaklaşık üç saat süren konserde unutulmaz bir gece daha yaşadı.

Yeni solistleri Yusuf Uğurer ile programına başlayan Kurtalan Ekspres, Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarını ardarda sıralarken salonu dolduran kalabalığın şarkılarda gruba hep bir ağızdan eşlık etmesi coşku ile geçecek olan bir gecenin müjdecisi gibiydi.

Yusuf Uğurer'den sonra sahneye Arda Gündüz'ün davet edilmesi coşkuyu bir o kadar daha artırdı. Kurtalan Ekspres eşliğinde, Cem Karaca ve Barış Manço şarkıları seslendiren Arda Gündüz'den sonra sahneye yeniden Yusuf Uğurer geldi.

Muhteşem konser sabahın erken saatlerine kadar devam etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.