KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Miniklerden piyano konseri…

Miniklerden piyano konseri…

Bir eğitim yılının sonunda aldıkları piyano eğitimi ile ailelerine verdikleri konserde performanslarını gösteren ilkokul çağındaki minik piyanistler, çaldıkları parçalar ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Yayın Tarihi: 19/06/18 12:01
okuma süresi: 2 dak.
Miniklerden piyano konseri…
A- A A+
18 Haziran Pazartesi akşamı KTOEÖS 'de piyano konserinde yer alan öğrenciler; Doğa Kahraman, Şenay Keleşzade, Fatma Betmezoğlu, IşılsuŞahiner, Ayşe Lord , Defne Mutluoğlu , Ayşe Öztürk ve Neriman Davulcu , ünlü bestecilerden J. Haydn , L.v. Beethoven , W.A. Mozart 'ın da ünlü eserlerini seslendirdiler. Ayrıca tüm öğrenciler öğretmenleri Zehra O. Yılmaz ile düet parçalar da seslendirdiler. Konserde toplam 31 parça seslendirildi.

Konser aileler ve halk tarafından oldukça ilgi gördü ve beğenildi. Konsere konuk izleyici olarak hayatını Danimarka'da devam ettiren, daha önce ülkemizde de konserler veren ünlü piyanist Selma Hande Gade de katıldı. Gade, konserin sonunda dinleyicilere küçük bir dinleti sundu. Ardından öğrencilere katılım belgeleri dağıtıldı.

Bu konseri hazırlayan Zehra Onbaşı Yılmaz, daha önce ülkemizde piyano resitalleri vermiş ve şu anda Dikmen İlkokulu'nda müzik öğretmenliği görevine devam etmektedir. Yılmaz, ayrıca ülkemizde ABRSM Piano Performans diplomasına sahip sayılı kişilerden biri.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.