KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

LTB-EMAA kurs kayıtları için son tarih 6 Temmuz

LTB-EMAA kurs kayıtları için son tarih 6 Temmuz

LTB-EMAA kurslarına kayıtlar için son tarihin 6 Temmuz Cuma olduğu hatırlatıldı.

Yayın Tarihi: 03/07/18 13:40
okuma süresi: 1 dak.
LTB-EMAA kurs kayıtları için son tarih 6 Temmuz
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi ile Akdeniz Avrupa sanat Derneği (EMAA) işbirliğinde yıllardan beridir büyük bir uyum içerisinde gerçekleştirilen sanat kursları, farklı kategorilerde yaz dönemine giriş yaptı. 26 Haziran'da başlayan kayıtların ardından çocuk atölyesinde kurslar başlarken, kayıtlar için son tarihin 6 Temmuz Cuma olduğu hatırlatıldı.

KAYIT VE BİLGİ İÇİN ADRES LTB DIŞ İLİŞKİLER ŞUBESİ

Kurslar kapsamında 'Çocuk Atölyesi', 'Baskı Resim', İllüstrasyon ve Karakter Tasarımı', 'Desen ve Resim', 'Heykelin Halleri', 'Fotoğraf ve Fotoğrafik' ve 'Bilgisayar Destekli Tasarım' kursları verilecek olup, konuyla ilgili bilgi edinmek veya kayıt yaptırmak isteyenlerin LTB Binası 3.Katı'nda bulunan Dış İlişkiler Birimi'ne başvurabilecekleri anımsatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.