KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

ARUCAD Yuka Blend Street Festival'de

ARUCAD Yuka Blend Street Festival’de

Kıbrıs'ın ilk ve tek sanat-tasarım-iletişim odaklı Üniversitesi, Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi(ARUCAD) 10-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Lefkoşa Surlariçi'nde düzenlenen Yuka Blend Street Festival'e akademisyenleri ve öğrencileriyle birlikte katılıyor.

Yayın Tarihi: 13/09/18 15:38
okuma süresi: 2 dak.
ARUCAD Yuka Blend Street Festival’de
A- A A+
Yuka Blend Street Festival'in ana sponsorlarından biri olan ARUCAD, akademisyenlerive öğrencileriyle birlikte Arabahmet Yedilerve Arasta bölgesindeki duvarları renklendirecek. Eserler, festivalin bu yılki teması olan dört element; toprak,su, hava ve ateşle temsil edilen graffiti ve duvar resimleri üzerine olacak.Akademisyenler ve öğrenciler yapacakları graffiti ve duvar resimleriyleLefkoşa Surlariçi'nin simgesel bölgelerinden olan Arabahmet Yediler ve Arasta'nın dönüşümü için ilk adımı atacaklar. Eserlerin yapım aşamaları belirtilen noktalarda günün her saati izlenebilecek.

ARUCAD İletişim Fakültesi Dekanı Alev Adil, 14-15 Eylül 2018 Cuma ve Cumartesi günleri Bedesten'de yer alacak 'Hayal-et' isimli yansıtma projesi ile sanatseverlere ulaşacak.

14 Eylül 2018 Cuma günü Dize Kükrer'in anlatıları ve ARUCAD Sanat Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü öğretim üyesi Cengiz Bodur'un fotoğraf yönlendirmeleri eşliğinde yapılacak'ARUCAD Photowalk' etkinliği saat 16.00'da başlayacak. Buluşma ve başlangıç noktası Uray Sokak, Bandabuliya'da bulunan Studio 21 olacak.Kültürel değişime ev sahipliği yapan Lefkoşa'nın büyülü mekânlarına düşsel ve fotoğrafik bir yolculuğa çıkaracak etkinliğe katılacaklara kameralarıyla gelmeleri önerildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.